Five4Five

Op 19 mei wordt de vijfde editie van Five for Five georganiseerd, door stichting Five4Five in samenwerking met de PEPr Company.

De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze ‘bergen’, met gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8%, hebben we aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,35 km. Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Meer informatie over Five4Five vind je op www.five4five.nl

 

 

Kankeronderzoek

Meer dan 1450 fietsers, hardlopers en wandelaren brachten zaterdag 20 mei in Eijsden-Margraten € 75.000,-  bij elkaar voor Kankeronderzoekfonds Limburg. Daarmee vestigde deze vierde editie van Five 4 Five een record. Meer deelnemers en een hogere opbrengst dan de voorgaande drie edities. Mede dankzij het mooie weer werd het voor veel deelnemers een onvergetelijke dag getuige de vele berichten op sociale media. Five 4 Five wordt georganiseerd door Kankeronderzoekfonds Limburg Business Vrienden en ondersteunt onderzoeksprojecten van Maastricht UMC+.