Stichting MOS

Vanaf 1 januari 2014 pakt The PEPr Company het secretariaat van de Stichting Medische Ondersteuning Sportevenementen (MOS) op. Draaiboeken en planningen worden gemaakt vanuit het kantoor te Margraten. Ook de telefoon en e-mail zal door mensen van The PEPr Company beantwoord worden. Dit alles onder toezicht en verantwoordelijkheid van het bestuur en directie van Stichting MOS.

Meer informatie op www.stichtingmos.nl

 

 

Stichting MOS heeft tot doel om sportevenementen en sportwedstrijden te ondersteunen en begeleiden met verantwoorde medische zorg. Stichting MOS zorgt voor de sport en sporter!
Stichting MOS werkt met deskundige en professionele hulpverleners, zoals artsen, ambulanceverpleegkundigen, spoedeisende hulp verpleegkundigen en (ambulance)chauffeurs. Zij werken als vrijwilliger voor stichting MOS omdat zij hart hebben voor zorg en sport.
Stichting MOS begeleidt diverse soorten sportevenementen: voor amateurs of professionals, ééndaagse of meerdaagse evenementen, voor een tiental of voor duizenden sporters. Stichting MOS zorgt voor alle sporters!