54ste Editie Amstel Gold Race

maandag 27 mei 2024

Na meer dan 52 weken voorbereiden was het op 20 en 21 april eindelijk weer zover. Op kantoor zijn we het hele jaar bezig met de voorbereidingen van de Amstel Gold Race. Vergunningen aanvragen, Inschrijvingen voor de toertocht co√∂rdineren, accreditaties beheren, hekken bestellen en nog veel meer. 

En als dan 3 weken voor de Amstel de eerste tenten worden opgebouwd en het finishdorp vormt begint te krijgen komen de zenuwen langzaam op bij het team van The PEPr company. Waar het hele jaar door ongeveer 10-15 personen bezig zijn met de organisatie wordt deze in de weken voor de Amstel Gold Race uitgebreid met tientallen zo niet honderden medewerkers en vrijwilligers. 

En als dan Mathieu van der Poel als eerste de finish passeert en het weekend is zonder grote incidenten verlopen dan is de ontlading groot. Dank aan alle medewerkers, vrijwilligers zonder jullie zou de Amstel Gold Race nooit kunnen bestaan.

Wil je zien hoe wij de Amstel Gold Race beleven? Check dan onderstaande video! Wij zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor de 55ste Amstel Gold Race!