Onze events

Full Service Event Bureau


Wat uw doelstelling, reden of intentie ook is, een evenement is vaak de meest effectieve manier om een positieve indruk achter te laten bij grote groepen mensen. Bij de organisatie van publieke evenementen komt altijd erg veel kijken. Het aanvragen van vergunningen tot aan de vele veiligheidseisen die gemeenten aan dit soort type evenementen stellen. Ook de promotie en marketing rondom een publiekelijk evenement is complex, en een vak apart. Organiseert u een festival, concert, sportevenement of een ander openbaar evenement en zoekt u organisatorische ondersteuning, dan bent u bij The PEPr Company aan het juiste adres. Wij bieden een helpende hand om een blijvende indruk achter te laten op uw publiek en tegelijkertijd een speciale ervaring te creëren.

Amstel Gold Race

Jaarlijks wordt de enige Nederlandse wielerklassieker verreden in Zuid-Limburg. De organisatie ligt volledig in handen van The PEPr Company. The PEPr company betrokken is bij de volledige productie van de Amstel Gold Race betrokken met op zaterdag de toertocht waaraan 15.000 mensen deelnemen en op zondag de UCI heren en dames wedstrijden.

Meer over de Amstel Gold Race

Kerstmarkt gemeentegrot Valkenburg

Wie denkt dat The PEPr Company enkel sportevenementen organiseert heeft het mis. In 2018 was The PEPr company voor de eerste keer verantwoordelijk voor de organisatie van de Kerstmarkt in de Gemeentegrot in Valkenburg. De gehele productie lag in de handen van The PEPr Company, van de ticketverkoop tot het contact met de standhouders. Vanwege de unieke locatie heeft veiligheid hierbij onze extra aandacht zoals het creëren van vluchtroutes, brandpreventie en crowd-control. Ook voor de komende jaren is The PEPr Company de uitvoerende organisatie van de Kerstmarkt in de Gemeentegrot.

Meer over de Kerstmarkt

Volta Limburg Classic

De Volta Limburg Classic wordt op de zaterdag gereden als wedstrijd en op zondag als toertocht. Iedereen met een passie voor fietsen - en voldoende uithoudingsvermogen - kan de dag na de wedstrijd meedoen aan de Volta Limburg Classic Toertocht. Dit evenement vindt ieder jaar plaats in het mooie dorp Eijsden gelegen aan de Maas. De route van de fietstocht leidt door de mooiste plekken van Zuid-Limburg, Wallonië en de Voerstreek.

Meer over Volta Limburg Classic

Tour de Dumoulin

In 2017 werden we gevraagd om binnen enkele dagen de Giro huldiging voor Tom Dumoulin te organiseren. Nu organiseert Tom Dumoulin zijn eigen Wielerevenement. Een weekend volledig in het tekenen van wielrennen voor kinderen die dromen om de Giro van 2030 te winnen. Maar ook een event voor de echte vedetten die willen bewijzen dat ze echt wel vooruit komen op het trainingsparcours van Tom Dumoulin. 

Meer over Tour de Dumoulin

Valkenburg On Ice

Valkenburg heeft kerstmarkten, een schitterende kerstparade en nog veel meer kerstactiviteiten. Dat je in Valkenburg nog niet kon schaatsen was ons een doorn in het oog. Daarom hebben we met diverse partijen de handen ineengeslagen en openen we in 2019 voor het eerst Valkenburg On Ice. Een overdekte schaatsbaan van maar liefst 300 vierkante meter. Je vindt de schaatsbaan bij Par'Cours aan de rand van het centrum.

Meer over Valkenburg On Ice

Wijnrestaurant op het land

Wijnrestaurant op het land is een unieke culinaire wijnbelevenis, waar gastronomie en de mooiste wijnspijscreaties hand in hand gaan. Van 12 september t/m 11 oktober zal dit unieke pop-up restaurant voor de tweede keer verrijzen. Dit keer aan de Heugdenweg te Voerendaal te midden van de wijngaarden van St. Martinus. Het pop-up restaurant biedt plaats aan gasten voor lunch en diner.

Meer over het Wijnrestaurant op het land

Eroica Limburg

Zuid-Limburg en de grensstreek vormen het decor voor dit unieke retro event op tweewielen. Eroica is een mondiaal evenement met edities in California, Zuid-Afrika, Japan, Italië en sinds vier jaar ook in Limburg. Beleven en genieten op fietsen die ouder zijn dan 30 jaar is de kernwaarde van het evenement waarvan The PEPr Company sinds het begin in 2016 bij betrokken is. Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit vier routes. De organisatie brengt met Eroica Limburg een ode aan het WK wielrennen hetgeen maar liefst 6 maal in Limburg is georganiseerd. Naast het wielrennen is er natuurlijk ook weer veel aandacht voor muziek, eten en drinken.

Meer over Eroica Limburg

Wielerfestival Cauberg

Wielerfestival Cauberg, een meerdaags festival om de passie voor de fiets te delen en te vieren. Het weekend start op vrijdag en sluit af op zondag met een aantal activiteiten op de Cauberg en in het Shimano Experience Center. Het hoogtepunt van het weekend zal de toertocht op zaterdag zijn. 

Meer over Wielerfestival Cauberg

Ook onder onze hoede..


WK Veldrijden 2018

In 2018 was Limburg de gastheer van het WK veldrijden. Na eerder betrokken te zijn geweest bij het WK wielrennen in 2012 mochten we wederom onze diensten verlenen aan dit mondiale wielerevenement. The PEPr Company was o.a. verantwoordelijk voor de hospitality van het WK.

Meer over het WK Veldrijden 2018

Chasse Patate

Naast de grootschalige evenementen dragen we ook met veel passie en zorg bij aan kleinschaligere evenementen zoals Chasse Patate. Chasse Patate is een toertocht voor sponsorteams die als doel heeft om geld op te halen voor meerdere goede (sportieve) doelen. De route voert langs prachtige rustplekken waar de deelnemers getrakteerd worden op heerlijke gerechten. Je samen op de fiets inzetten voor het goede doel en daarnaast ook nog culinair verwend worden. Wat wil je nog meer.

Meer over Chasse Patate

Five4Five

Five4Five is een evenement waar je je als loper of wandelaar kunt inzetten voor de strijd tegen kanker. Het parcours is voor deze sportievelingen een pittige uitdaging. Five4Five is geen wedstrijd maar een prestatietocht, waarin iedere deelnemer zelf bepaald hoe ver hij gaat. Op die manier wordt Five4Five een echt familie-evenement. Terwijl mama of papa haar of zijn rondjes fietst, wandelt de rest van het gezin of familie het parcours en moedigt mama of papa tussendoor aan.

Meer over Five4Five

En..


Bart Brentjens Challenge

Ieder jaar wordt de Bart Brentjens Challenge in de maand september of oktober verreden. Men kan de routes rijden als toertocht of de 110 km als wedstrijd! De wedstrijd geldt dit jaar als NK Mountainbike Marathon. Met ieder jaar ongeveer 2.000 mountainbikers is de Bart Brentjens Challenge een van de grootste, maar ook meest uitdagende mountainbiketochten van de Benelux. Naast het klimmen en dalen is het ook genieten van al het moois langs de route. Een route die je door de mooiste landschappen van Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek voert. 

Meer over Bart Brentjens Challenge

Skipr4C

De Skipr Care & Cure Cycle Challenge (Skipr4C) is een jaarlijkse wielerkoers voor professionals, managers en bestuurders van zorgorganisaties. De Skipr4C zet in 2019 een grote nieuwe stap. Na drie geslaagde edities op de zuidelijke Veluwe, kent de vierde editie, die op vrijdag 13 september wordt verreden, de Achterhoek als decor. Start- en finish is op het terrein van gastorganisatie GGNet. Hiermee wil Skipr vaste deelnemers nieuwe routes in een andere omgeving aanbieden.

Meer over Skipr4C

Ronde van Limburg

De Omloop van de Maasvallei en de Ronde van Limburg geven nieuwe jonge wielertalenten de kans om zich sportief te meten met leeftijdgenoten op uitdagende parcoursen in de wielerprovincie Limburg. De Omloop van de Maasvallei bestaat uit twee koersen, een wedstrijd voor Nieuwelingen (15-16 jaar) en een wedstrijd voor Junioren (17-18 jaar). De Omloop biedt de renners een lokale wedstrijd met een aantal venijnige beklimmingen met de finish op de kasseien van de Maasberg. Beide wedstrijden worden georganiseerd op de zaterdag van het eerste weekend van juni.

Meer over Ronde van Limburg en de Omloop van de Maasvallei