Onze events

Full Service Event Bureau


Wat uw doelstelling, reden of intentie ook is, een evenement is vaak de meest effectieve manier om een positieve indruk achter te laten bij grote groepen mensen. Bij de organisatie van publieke evenementen komt altijd erg veel kijken. Het aanvragen van vergunningen tot aan de vele veiligheidseisen die gemeenten aan dit soort type evenementen stellen. Ook de promotie en marketing rondom een publiekelijk evenement is complex, en een vak apart. Organiseert u een festival, concert, sportevenement of een ander openbaar evenement en zoekt u organisatorische ondersteuning, dan bent u bij The PEPr Company aan het juiste adres. Wij bieden een helpende hand om een blijvende indruk achter te laten op uw publiek en tegelijkertijd een speciale ervaring te creëren.

Amstel Gold Race

Jaarlijks wordt de enige Nederlandse wielerklassieker verreden in Zuid-Limburg. De organisatie ligt volledig in handen van The PEPr Company. The PEPr company is betrokken bij de volledige productie van de Amstel Gold Race met op zaterdag de toertocht waaraan 15.000 mensen deelnemen en op zondag de UCI heren en dames wedstrijden.

Volta NXT Classic

De Volta NXT Classic wordt op de zaterdag gereden als wedstrijd en op zondag als toertocht. Iedereen met een passie voor fietsen - en voldoende uithoudingsvermogen - kan de dag na de wedstrijd meedoen aan de Volta NXT Classic Toertocht. Dit evenement vindt ieder jaar plaats in het mooie dorp Eijsden gelegen aan de Maas. De route van de fietstocht leidt door de mooiste plekken van Zuid-Limburg, Wallonië en de Voerstreek.

Bart Brentjens Challenge

Ieder jaar wordt de Bart Brentjens Challenge in de maand september of oktober verreden. Men kan de 90km route rijden als toertocht of als wedstrijd! De wedstrijd geldt dit jaar als NK Mountainbike Marathon. Met ieder jaar ongeveer 1.500 mountainbikers is de Bart Brentjens Challenge een van de grootste, maar ook meest uitdagende mountainbiketochten van de Benelux. Naast het klimmen en dalen is het ook genieten van al het moois langs de route. Een route die je door de mooiste landschappen van Zuid-Limburg en de Belgische Voerstreek voert.

Gravel Fondo Limburg

bij de komende editie van Gravel Fondo Limburg strijkt UCI Gravel World Series neer in de cycling hotspot van Nederland: Zuid-Limburg. Gekenmerkt door wielerhistorie, glooiende heuvels, lössgrond en prachtige onverharde wegen wordt er gestreden voor het podium én kwalificatie voor het UCI Wereldkampioenschap Gravel 2024 in Halle-Leuven, België. Start en finish zijn bij het Shimano Experience Center in Valkenburg.

Chasse Patate

Naast de grootschalige evenementen dragen we ook met veel passie en zorg bij aan kleinschaligere evenementen zoals Chasse Patate. Chasse Patate is een toertocht voor sponsorteams die als doel heeft om geld op te halen voor meerdere goede (sportieve) doelen. De route voert langs prachtige rustplekken waar de deelnemers getrakteerd worden op heerlijke gerechten. Je samen op de fiets inzetten voor het goede doel en daarnaast ook nog culinair verwend worden. Wat wil je nog meer.

Eroica Limburg

Zuid-Limburg en de grensstreek vormen het decor voor dit unieke retro event op tweewielen. Eroica is een mondiaal evenement met edities in California, Zuid-Afrika, Japan, Italië en sinds vier jaar ook in Limburg. Beleven en genieten op fietsen die ouder zijn dan 30 jaar is de kernwaarde van het evenement waarvan The PEPr Company sinds het begin in 2016 bij betrokken is. Dit jaar kunnen de deelnemers kiezen uit vier routes. De organisatie brengt met Eroica Limburg een ode aan het WK wielrennen hetgeen maar liefst 6 maal in Limburg is georganiseerd. Naast het wielrennen is er natuurlijk ook weer veel aandacht voor muziek, eten en drinken.

Wielerfestival Cauberg

Wielerfestival Cauberg, een meerdaags festival om de passie voor de fiets te delen en te vieren. Het weekend start op vrijdag en sluit af op zondag met een aantal activiteiten op de Cauberg en in het Shimano Experience Center. Het hoogtepunt van het weekend zal de toertocht op zaterdag zijn. 

Kerstmarkt gemeentegrot Valkenburg

Wie denkt dat The PEPr Company enkel sportevenementen organiseert heeft het mis. In 2018 was The PEPr company voor de eerste keer verantwoordelijk voor de organisatie van de Kerstmarkt in de Gemeentegrot in Valkenburg. De gehele productie lag in de handen van The PEPr Company, van de ticketverkoop tot het contact met de standhouders. Vanwege de unieke locatie heeft veiligheid hierbij onze extra aandacht zoals het creëren van vluchtroutes, brandpreventie en crowd-control. Ook voor de komende jaren is The PEPr Company de uitvoerende organisatie van de Kerstmarkt in de Gemeentegrot.

Wielertochten en – clinics

The PEPr Company biedt vanaf 2024 ook wielertochten en – clinics aan met renners of rensters uit de stal van Wasserman Cycling! Is uw ideale netwerkevent een fietstocht met een van deze toppers? Bijvoorbeeld met Philippe Gilbert, koning van de Cauberg, de heuvels beklimmen? Of wilt u de unieke verhalen horen achter de successen van deze toppers? The PEPr Company en Team Wass staan voor u klaar om voor u het ideale sportieve programma samen te stellen! Geïnteresseerd? Neem contact op met The PEPr Company!

Heuvelland Fiets 4-Daagse

Vanaf 2024 heeft The PEPr Company de organisatie overgenomen van de Heuvelland Fiets 4-Daagse.Een unieke vierdaagse fietstocht van 4 tot 7 juni door het Zuid-Limburgse landschap! De start en finish zijn bij Brasserie Van Alles Get in Berg en Terblijt, gelegen in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Gedurende vier dagen kunnen de deelnemers dagelijks kiezen uit drie verschillende afstanden: 25 km, 40 km of 60 km.