Werkwijze

Ons bedrijf


WIE ZIJN WIJ

The PEPr Company BV is een dienstverlenende onderneming. Het ondersteunen van de klant bij het organiseren van een evenement is de kernwaarde van ons bedrijf. Deze ondersteuning kan geheel naar wens van de klant worden ingevuld, waarbij alle denkbare zorgen uit handen genomen worden.

Missie en visie
The PEPr Company is een betrouwbare professionele onderneming. Het team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten is voor ons het hoofddoel.
Hierbij staat het persoonlijke contact met de klant en goede communicatie hoog in ons vaandel. The PEPr Company is een professionele en ervaren partner voor iedere organisatie. Wij zijn ontzorgend van aard en denken pro-actief mee met onze opdrachtgever. Hiermee willen we onze klanten 100% van dienst zijn tijdens de realisatie van hun unieke project.

De werknemers van The PEPr Company BV weten dat hun taken vooral gericht zijn op het ondersteunen en bijstaan van organisaties. Daarom hebben zij juist die pro-actieve en  flexibele houding die van ons verwacht wordt en die inspeelt op de wensen van de klant.

WAT DOEN WIJ

De wens van de klant is leidend en varieert al naar gelang het project. The PEPr Company heeft alles in huis om organisaties geheel of gedeeltelijk te ontlasten, bij te staan en of te adviseren. Onderstaand een willekeurige opsomming van diensten die The PEPr Company aanbiedt:

  • Opstellen van draaiboeken.
  • Maken van planning (logistiek, productie, verkoop).
  • Drukwerk begeleiding.
  • Ontwikkeling, ondersteuning en onderhoud van website en social media.
  • Deelnemersadministratie, waaronder inschrijvingen, contact & betalingen.
  • Financiële administratie en budgetbewaking.
  • Bouwen en inrichten van locaties.
  • Verzorgen van publicitaire en persacties.
  • Uitvoering of begeleiding van vergunningentrajecten.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende event-materialen te huren.

Benieuwd naar wat wij voor uw evenement kunnen beteken? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!
Neem contact op via info@thepeprcompany.nl of +31 (0)43 203 0010

The PEPr Company

BEHIND THE SCENES


Onze locatie


Wij zijn verhuisd! Na een periode van veel leuke projecten en mooie klanten, waren we toe aan de volgende stap. Daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken. De projecten worden groter en uitdagender, daar hoort ook een goede locatie bij. We hebben onze spullen ingepakt en de plek waar we mooie stappen hebben gemaakt, verlaten. Onze nieuwe thuisbasis, hét nieuwe kantoor van The PEPr Company, vind je vanaf nu in Maastricht. Ons nieuwe adres is: Withuisveld 8, 6226 NV, Maastricht.