Wijnrestaurant op het land

maandag 27 mei 2024

WIJNRESTAURANT OP HET LAND, EEN UNIEKE CULINAIRE WIJNBELEVENIS

Op de grens van Belgie en Maastricht, verscholen in het groen, zal het glooiende Zuid Limburgse landschap in het voorjaar van 2019 omgetoverd worden tot een unieke gastronomische plek waar regionale wijnen hand in hand gaan met de culinaire verrassingen. Te midden van wijnranken zal een tijdelijk paviljoen, onder de naam Wijnrestaurant op het land, verrijzen waar men van 25 mei tot en met 16 juni van de mooiste regionale wijn-spijscreaties kan genieten.

GENIETEN TUSSEN DE WIJNRANKEN Stel je eens voor, genieten van heerlijke Zuid-Limburgse streekgerechten zoals asperges van de Limburgse löss grond, kalfstartaar van het Blanc Blue Belgerund of de Limburgse caprese, smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen uit de regio die perfect passen bij het witte goud en alle andere gerechten! Niet in een regulier restaurant maar in een uniek pop up restaurant op de grens tussen Maastricht en België pal naast de wijnranken! Voor Annaline Doelen, eigenaresse van Wijnrestaurant Mes Amis èn Ambassadrice van de Limburgse Wijngaardeniers is dit een droom die in vervulling gaat.

DIT IS WIJNRESTAURANT OP HET LAND

Een unieke culinaire wijnbelevenis, waar gastronomie en de mooiste wijnspijscreaties hand in hand gaan. Van 25 mei tot en met 16 juni zal dit unieke pop up restaurant verrijzen op het wijndomein van Hoeve Nekum aan de Nekummerweg 31 te Maastricht. Het pop up restaurant biedt plaats aan 175 gasten tijdens lunch en diner, een terras met 70 zitplaatsen en een lounge bar met 60 zitplaatsen waar men kan borrelen icm een kleine kaart. Het pop up restaurant krijgt een stijlvolle, landelijke ‘boerensjieke’ en moderne uitstraling en inrichting. Uniek voor Maastricht en Zuid-Limburg.

Wijnrestaurant op het Land is een initiatief van Annaline en Patriek Doelen van Wijnrestaurant Mes Amis uit Maastricht en FrenkTheuns & Co. (O.a.www.restaurantophetland.nl). de uitvoering en organisatie wordt exclusief samengewerkt met Roy Packbier van The PEPr Company uit Margraten. Wijnmaker Hoeve Nekum uit Maastricht en Wijnrestaurant Mes Amis zorgen voor de aanvoer van de lekkerste lokale wijnen voor Wijnrestaurant op het Land. Eigenaar Math Bollen stelt met plezier zijn wijndomein ter beschikking voor dit unieke pop-up restaurant. Voor meer informatie of reserveringen ga naar www.wijnrestaurantophetland.nl