Nieuws

19 november 2019

Eroica 5 Jaar

Dit jaar vieren we dubbel feest tijdens Eroica Limburg, naast het lustrum van het evenement is het in juli 2020 exact 40 jaar geleden dat Joop Zoetemelk de Tour de France won. Komend jaar werken we voor het 5de jaar mee aan dit evenement. 

Lees meer
12 november 2019

Kerstmarkt Gemeentegrot

Na maanden voorbereidingen, 3 weken opbouwen en het versieren van meer dan 300 kerstbomen gaat de Kerstmarkt in de Gemeentegrot van Valkenburg eindelijk open. Dit jaar is The PEPr Company voor het tweede jaar verantwoordelijk voor de productie van dit evenement. 

Lees meer
6 november 2019

Nieuw PEPr evenement in Valkenburg

In navolging van de Kerstmarkt Gemeentegrot organiseert the PEPr Company dit jaar een nieuw winterevenement in Valkenburg. Vanaf 15 november tot 5 januari kun je schaatsen bij Valkenburg on Ice.

Lees meer
6 november 2019

Druk najaar bij The PEPr Company

Het wielerseizoen van The PEPr Company zit er weer op. Na een druk najaar met o.a. Chasse patate, Wielerfestival Cauberg en Tour de Dumoulin zijn alle wielerspullen weer opgeslagen in de loods. We kunnen nu al niet meer wachten tot begin april wanneer we het wielerseizoen weer openen met de Volta Limburg Classic. 

Lees meer
16 juli 2019

Welkom op onze nieuwe website

De evenementen groeien. De website groeit met ons mee, dat is vanzelfsprekend. Naast dat we er best een beetje trots op zijn, willen we namelijk ook laten weten dat onze online bezoekers nu vloeiend door de website heen worden geleid. 

Lees meer
12 juli 2019

4e editie Eroica Limburg groot succes!

De vierde editie van Eroica Limburg was een groot succes. Zo'n 1000 Eroica Limburg toerrijders reden onder extreme warme omstandigheden een van de vier unieke routes door Limburg, België en Duitsland.

Lees meer
12 juli 2019

Inschrijvingen 17e editie Maastrichts Mooiste geopend!

Univé Maastrichts Mooiste is op zondag 14 juni toe aan de 17e editie. De inschrijving is vanaf nu geopend en geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu op onze website inschrijven voor de Halve Marathon, 10 kilometer, 5 kilometer en de Kinderloop. De hardloopwedstrijden vinden plaats op zondag 14 juni 2020.

Lees meer
6 juni 2019

Genieten tussen de wijnranken

 Wijnrestaurant op het land is officieel geopend. De komende weken gaan we los samen met het team van Mes Amis Maastricht. 

Lees meer
17 mei 2019

3e Maastrichts Mooiste City Centre Trail

Op 3 mei vond de 3de editie van de Univé Maastrichts Mooiste City Centre Trail plaats. Een uniek hardloopevenement langs en door de mooiste plekken in Maastricht. 

Lees meer
17 mei 2019

54ste Editie Amstel Gold Race

Wie had dat durven dromen, Mathieu van der Poel wint de 54ste Amstel Gold Race. Een schitterende ontknoping van een top weekend waar we 52 weken naar toe hebben gewerkt

Lees meer
17 mei 2019

46ste Volta Limburg Classic

Met veel trots kijken we terug op een succesvolle 46ste editie van de Volta Limburg Classic. Wederom hebben we er samen met het organisatie comité weer een prachtig weekend van gemaakt.

Lees meer
12 maart 2019

PEPR LOGO

Na het betrekken van het nieuwe pand heeft the PEPr Company ook een volledig nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Na het vijf jarig bestaan vorig jaar, heeft het team van The PEPr company de afgelopen maanden de basis gelegd voor nog eens 5 succesvolle jaren met de PEPr Company

Lees meer