Nieuws

5 mei 2021

Na 728 dagen was het eindelijk weer koers!

Na een jaar afwezigheid werd zondag 18 april de Amstel Gold Race weer verreden. Toch is de editie van 2021 niet te vergelijken met voorgaande jaren. Een hermetisch afgesloten parcours werd het beeld van de 55ste Amstel Gold Race bij de mannen en de 7de editie bij de vrouwen.

Lees meer
27 november 2020

Coronaproof inzamelactie voor de Limburgse Voedselbanken

De Limburgse evenement- en horecabedrijven The PEPr Company, Event Management Group en Crewfood hebben op de valreep van 2020 het initiatief genomen om belangeloos een veilige, driedaagse inzamelactie voor de Limburgse Voedselbanken te organiseren.

Lees meer
3 november 2020

Wielerfestival Cauberg ging Coronaproof

Na hele lange tijd was Wielerfestival Cauberg de eerste toertocht die coronaproof ging en met groot succes! De diverse fietsroutes waren gesitueerd door heel Zuid-Limburg. Het gelimiteerd aantal deelnemers (maximaal 1500) heeft op 5 september dus volop de ruimte gehad in de volgens velen mooiste fietsregio van Nederland.

Lees meer
3 november 2020

8250 tevreden klanten bij Wijnrestaurant op het land

Tot en met 11 oktober 2020 stond bij Wijnrestaurant op het Land al het moois uit Limburg centraal. En dat was, om meerdere redenen, op en top genieten. Midden in de wijngaarden van St. Martinus genoten tijdens de tweede editie van Wijnrestaurant op het Land ruim 8250 gasten van culinaire hoogstandjes.

Lees meer
3 juli 2020

Proost op de tweede editie Wijnrestaurant op het land!

Patriek Doelen, Roy Packbier, Frenk Theuns en Nienke & Stan Beurskens toostten vandaag - 3 juli -  tijdens de locatie bezichtiging in de wijngaard van St. Martinus op dit smakelijke, culinaire wijnavontuur.

Lees meer
19 november 2019

Eroica 5 Jaar

Dit jaar vieren we dubbel feest tijdens Eroica Limburg, naast het lustrum van het evenement is het in juli 2020 exact 40 jaar geleden dat Joop Zoetemelk de Tour de France won. Komend jaar werken we voor het 5de jaar mee aan dit evenement. 

Lees meer
12 november 2019

Kerstmarkt Gemeentegrot

Na maanden voorbereidingen, 3 weken opbouwen en het versieren van meer dan 300 kerstbomen gaat de Kerstmarkt in de Gemeentegrot van Valkenburg eindelijk open. Dit jaar is The PEPr Company voor het tweede jaar verantwoordelijk voor de productie van dit evenement. 

Lees meer
6 november 2019

Nieuw PEPr evenement in Valkenburg

In navolging van de Kerstmarkt Gemeentegrot organiseert the PEPr Company dit jaar een nieuw winterevenement in Valkenburg. Vanaf 15 november tot 5 januari kun je schaatsen bij Valkenburg on Ice.

Lees meer
6 november 2019

Druk najaar bij The PEPr Company

Het wielerseizoen van The PEPr Company zit er weer op. Na een druk najaar met o.a. Chasse patate, Wielerfestival Cauberg en Tour de Dumoulin zijn alle wielerspullen weer opgeslagen in de loods. We kunnen nu al niet meer wachten tot begin april wanneer we het wielerseizoen weer openen met de Volta Limburg Classic. 

Lees meer
16 juli 2019

Welkom op onze nieuwe website

De evenementen groeien. De website groeit met ons mee, dat is vanzelfsprekend. Naast dat we er best een beetje trots op zijn, willen we namelijk ook laten weten dat onze online bezoekers nu vloeiend door de website heen worden geleid. 

Lees meer
12 juli 2019

4e editie Eroica Limburg groot succes!

De vierde editie van Eroica Limburg was een groot succes. Zo'n 1000 Eroica Limburg toerrijders reden onder extreme warme omstandigheden een van de vier unieke routes door Limburg, België en Duitsland.

Lees meer
12 juli 2019

Inschrijvingen 17e editie Maastrichts Mooiste geopend!

Univé Maastrichts Mooiste is op zondag 14 juni toe aan de 17e editie. De inschrijving is vanaf nu geopend en geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu op onze website inschrijven voor de Halve Marathon, 10 kilometer, 5 kilometer en de Kinderloop. De hardloopwedstrijden vinden plaats op zondag 14 juni 2020.

Lees meer