8250 tevreden klanten bij Wijnrestaurant op het land

dinsdag 3 november 2020

Slechts vier weken kon men voor de lunch en diner aanschuiven en genieten van al het moois dat uit Limburg komt. En dat is nogal het een en ander. In de keuken staat chef Patriek Doelen van wijnrestaurant Mes Amis uit Maastricht. Annaline, van het gelijknamige restaurant is niet alleen zijn moeder, maar vooral een van de drijvende krachten achter Wijnrestaurant op het Land. Dat doet ze met zo veel bevlogenheid en liefde voor de regio, geweldig om te zien. Het team van The PEPr Company was verantwoordelijk voor de uitvoering en organisatie. 

De gerechten zijn met lokale producten en ingrediënten gemaakt. Limburg wordt echt centraal gesteld. De begeleidende wijnen zijn ook allemaal van Limburgse komaf. St. Martinus, het wijndomein van Stan Beurskens uit Vijlen, wordt als locatie gebruikt voor de tweede editie. De verschillende gerechten werden smaakvol begeleid door speciaal geselecteerde wijnen van St. Martinus en andere regionale wijnmakers.